Book en tid:
31 69 05 69
Book en tid:
info@ht-hudpleje.dk

PRP " VAMPYRBEHANDLINGEN"

Klinikken tilbyder den banebrydende SKINPEN behandling med PRP, som er kendt fra Hollywood. Behandlingen giver varige resultater. Der dannes microlæsioner i huden, og disse opheles med dannelse af kollagen væv. Vi taber kollagen med alderen, og kollagen giver fylde i underhuden.Vi anbefaler denne behandling for dybe rynker, linjer, opstramning og løft af huden, akne, ar efter bla. akne, strækmærker og pigmentering. Behandlingen er et naturligt alternativ til fx. BOTOX og filler, da huden her reparerer , øger kollagendannelsen og fornyer sig selv. Du begynder at se resultater efter 14 dage.

Hvad er PRP?

PRP er en forkortelse Platelet Rich Plasma, som betyder blodpladerig plasma.

PRP blodpladerig plasma fås ved at centrifugere et reagensglas med friskt blod. Reagensglasset centrifugeres indtil alle røde blodlegemer er separeret fra blodpladerne og plasmaen.

ER DER UBEHAG EFTER PRP BEHANDLING?

Let hævelse og rødme kan være til stede efter proceduren, men dette er normalt og midlertidig og vi givee dig passende behandling og pleje. Hver person er unik, og reaktionen på PRP behandlingen (og på alle andre behandlinger) kan altid variere, men bivirkninger er sjældne.

HVEM ER EGNET TIL PRP

Alle uanset hudtype og farve kan modtage PRP behandling.

Hvor længe varer PRP behandling?

Ca.1 time afhængigt af behandlingsområde.

HVAD ER BIVIRKNINGERNE?

Der er ingen bivirkninger ved PRP, men der kan forekomme lidt hævelse og rødme efter behandling. Det går typisk over efter et par timer til et par dage efter behandlingen.

HVOR MANGE BEHABDLINGER KRÆVES DER?

Resultater afhænger af patienten, men for de fleste gælder, at resultatet holder i op til ca. 18 måneder. De fleste kræver mindst 3 behandlinger med 4-6 ugers interval for det bedste resultat. Der er ingen begrænsning for antal af behandlinger, men det er anbefalet at fortsætte med behandling en gang om året for at vedligeholde ønskede resultater.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

Linjer rundt om og under øjnene.
Ansigt,Hals,Kæbe,Bryst og dekolletage.
Håndryg og arme.
Andre områder på kroppen.
Hårdbund til at stimulere hårrødder og fremmer hårvækst.
Hudopstramning.
Akne ar.
Reducere rander under øjne
Strækmærker
Hudforyngelse

Denne behandlingsmetoden, som har slået benene væk under alle førende skønhedseksperter, da dette er dit eget naturlige filler, som sluses ned i huden.

De første resultater ses allerede efter 14 dage.

Denne behandling udføres i samarbejde med en sygeplejerske.

INTRO PRIS pr. PRP behandling 2500 kr.

 

SILKPEEL

SilkPeel er en NY behandling inden for dermabrasion baseret på diamant og serum. Alt imens din hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der samtidig indsluset et aktivt koncentreret serum til din hud alt efter hudtype.

SilkPeel er den mest moderne hudbehandling, der er til rådighed i dag. 
Det er den eneste metode, der eksfolierer og samtidig tilfører huden specifikke solutions /serum, så din hud føles friskere og ser bedre ud. SilkPeel er en sikker og smertefri behandling, hvor hver kunde opnår et hurtigt og effektivt resultat uden de komplikationer og ubehag der normalt er forbundet med invasivbehandling. Derudover er SilkPeel er unik fordi den ikke anvender krystaller og andre slibemidler, der kan irritere
huden.

Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde helt afhjælpes. Allerede efter den første behandling åbnes markant synlige resultater. Huden vil se yngre ud, og føles glad og frisk.

Hvilke hudproblemer kan behandles?:

Aktive akne og ar
Fedtet hud
Tørre hud, linjer og eksem
Træt livløs hud som følge af sygdom, stress
Rosacea og psoriasis

Fordele ved Silkpeel:

Diamantslibning
Simultan eksfoliering ,hudindslusning
Behagelig vådslibning med beroligende massageeffekt
Arbejder uden krystaller og andre slibende partikler, der kan genere huden
Synlige resultater med det samme

 

Om SilkPeel

 

Hvad er SilkPeel?

SilkPeel: Vådslibning eksfolierer huden og samtidig tilføres en hudspecifikt solution, der tilpasses din hudtype og som stimulerer væksten af nye hudceller for at give din hud nyt liv.

Skal jeg tage fri fra arbejde eller ændre i mine daglige rutiner?:

Du kan få behandlingen og du kan derefter genoptage dine daglige rutiner.

Hvor lang tid efter en behandling kan resultatet ses?:

Du vil se et synligt resultat efter den første behandling. Det mest optimale resultat åbnes ved 4-6 behandlinger med 7-10 dages interval, suppleret med en daglig behandlingsrutine.

Hvordan vil min hud se ud efter en behandling?:

Din hud vil have et varmt, rødligt skær, som normalt foretager sig i løbet af 30 minutter og efterlader en mere strålende glød, som gør at du ser sund og fornyet ud.

Pris: 600 kr.

 

Kombination af SilkPeel & Carbon peeling laser:

800 kr. og du sparer 200 kr.

 

Oxygenbehandling

Med en oxygen behandling, får du tilført høje koncentrationer af aktive stoffer fra serum, der går ind og giver din hud nyt liv. Den aktive serum bliver ved hjælp af 90 % koncentreret ilt pustet ind, så den trænger bedre gennem hudens overflade og helt ned i dybden. Du vil få en frisk hud, som føles opstrammet, med fornyet glød og fuld af fugt.

 

Hvilken hudtype henvender en oxygenbehandling til?

Til alle hudtyper den tørre-, slappe-, ældre hud eller den unge hud.
Oxygenbehandling er behagelig og føles forfriskende på huden. Du vil allerede kunne se en effekt efter 1.Oxygenbehandling.

Vi anbefaler et oxygen kurforløb med 6 oxygenbehandlinger , hvis du virkelig vil glæde din hud.

Oxygenbehandling uden diamantslibning : 400 kr. Varighed: 50 min

 

Oxygenbehandlingen med diamantslibning: 500 kr. Varighed: 70 min.

Kur for 3 behandlinger med diamantslibning: 1300 kr.

Kur for 6 behandlinger med diamantslibning: 2600 kr.

Thalgo øjenbehandling

Ny øjenbehandling på klinikken

Høje-Tåstrup Hudplejeklinik har fået en helt NY og spændende øjebehandling. En unik massage-maske, som blidt masserer og dræner øjneomgivelserne. Det er kun resultatet der tæller. Man kan tydelig se et resultat efter den første behandling. Øjnene synes udhvilet. Rynker udglattes - Hævelser og mørke rande mindskes.

Øjebehandling varighed 30 min. 300,-
Øjenbehandling som tillæg til ansigtsbehandling 200,-

 

Køb 5 x behandlinger, 1250 kr. og du sparer 250 kr.

Høje-Taastrup Hudplejekliniks billede.

 

 

Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling er en ny og effektiv behandling i Danmark, som er effektiv; afhjælper problemhud. Vi giver dig først en ansigtsmaske af Carbon lotion- medicinske aktiv kul, som fjernes med laser.

Du starter med at få påført en maske med aktiv kul,son trænger ned i porerne i løbet af et kvarters tid og suger affaldstoffer og urenheder til sig.

Din hud bliver mere glat og frisk at se på allerede efter første behnadling. Du vil opleve, at åbne porer reduceres og din huds olieproduktion formindskes, ligesom din huds urenheder vil formindskes og farven vil blive mere javn.

Resultat bliver en ansigtshud med en levende og ungdommelig glød,hvor du vil se en reduktion af fine rynker, akner og pigmentforandringer.Den kedelig hud og trætte hud blevet energisk igen.

Carbon Peeling er velegnet til ALLE aldre og hjælper folk med pigmentfejl,akne,rynker,kedelig hud, store porer og hjælper med at mindske tidlige tegn på aldning samt reducere rynker.

Carbon Laser Peeling er for alle

Alle kan have gavn af en Carbon Laser Peeling. Det kan især være en god idé af få lavet en behandling, hvis du har brug for et øjeblikket pift til din hud, måske i forbindelse med en fest, hvor du skal se ekstra godt ud.

Det er vigtigt, hvis du ønsker at få en sund og ungdommelig hud, at vedligeholde den på lang sigt, med regelmæssige behandlinger.

Behandlingen består af en grundig rensning af ansigtet, hvorefter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Efterfølgende vil en lækker og plejende ansigtsmaske blive lagt, med mineraler fra det døde hav, for at sikre at huden får tilført fugt og vitaminer.

 

HVAD KAN FORVENTES EFTER CARBON PEELING:

 • Reduktion af aktiv akne
 • Reduktion af porestørrelse
 • Reduktion af pigmentforandringer og alderspletter
 • Reduktion af fine linjer og rynker
 • Reduktion af fedtet hud
 • Fjerne hudorme
 • Selve hudfarven bliver klarere.

Behandlingen indeholder:

 • Afrensning af huden
 • Diamantslibning
 • Påførelse af carboncreme
 • Laserbehandling
 • Ansigtsmaske
 • Afsluttende ansigtscreme

Carbon peeling laser:

Pris: 600 kr.

Carbon peeling laser inkl. diamantslibning:

Pris: 800 kr.

 

 

Kombination af behandling af acne/ar

Både CARBON PEELING og SKINPEN er fantastiske behandlinger mod acne/ar. Har du en hud, som du ikke er tilfreds med, så har du sikkert prøvet mange behandlinger. Vi har opbygget et behandlingsforløb. Prøv disse to behandlinger i et kombi kurforløb. 2 SKINPEN behandlinger og 2 CARBON behandlinger. Skiftevis. Der skal gå 3 til 4 uger mellem hver behandling.

Dette behandlingsforløb koster 2600 kr. Du sparer 400 kr.  

SkinPen:

SkinPen er en effektiv behandling mod bl.a. rynker, acne-ar, solskadet hud, strækmærker, skæmmende operationsar og pigmentforandringer. Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 40 procent mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

 

SkinPen bruges til følgende:
•Hudforyngelse
•Rynkebehandling
•Strækmærker
•Solskadet hud
•Acne-ar
•Store porer
•Ujævn pigmentering
•Operationsar

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af 1 døgn.
Behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne, hvor den er strammet op og linier og rynker er betydelig mindsket.
Sådan foregår SkinPen-behandlingen:
– Afrenset og desinficeret af huden
– Serum
– Behandlingen med nålene varer ca. 10-15 minutter.
– Biofiber-maske, der indeholder aktive videnskabeligt testede ingredienser bl.a. hyaluronsyre, elastin og SYN- COLL, som er et kollagenfremmende stof.

I behandlingen bruges der et Rejuve – hudplejeprodukter og Rejuve Interactive Cell Renewwal / Interactive Stem Cell Booster, der indeholder aktive ingredienser som både genopbygger, regenerere, fugter og nære huden.

Mere info:
www.skinpen.dk

Pris: 700 kr.    

1x behandling 700 kr.

5x behandlinger  3500 kr.

6. behandling er gratis

skinpenskinpen1skinoen2

 

 

THALGO Anti-Aging ansigtsbehandling 40+

Silicium Super Lift ansigtsbehandling (opstrammende)

Denne super lift ansigtsbehandling er designet til at bekæmpe alle tegnene på aldring, tab af fasthed og reducering af rynker.
Slap af og tillad dig selv at være nedsænket i en akvatisk cocoon under Thalgo udrensnings ritual, tilpasset din hudtype. En anti-aging massage udføres for at stimulere hudens funktioner, før en "super-løft" maske er anvendt til at udfylde dybden af rynker og løfte konturerne af ansigt og hals. Efter bare én behandling, vil man allerede se betydeligt yngre ud.

Varighed: 60 minutter

Pris: 600 kr.

Kur for 3 behandlinger: 1600 kr

Kur for 6 behandlinger: 3000 kr

 

THALGO Anti-Aging ansigtsbehandling 35+

Hyaluron ansigtsbehandling (rynkebehandling)

Udglattende og “rynkeudfyldende” behandling til kvinden over 30år.
Velkomst massage.
Afrensning, varm oliekompres og celle boostende mist
Stimulering af huden samt udfyldning af linier/ rynker med special massage af ansigt i hyaluronsyre.
Efterfølges af intensiv dobbelmaske med både hyaluronsyre og frugtsyre. Håndmassage.
Afsluttes med creme til ansigt/hals/øjne.

Varighed: 60 minutter

Pris: 600 kr

Kur for 3 behandlinger: 1600 kr

Kur for 6 behandlinger: 3000 kr

Mikro-dermabrasion med diamantslibning:

Diamantslibning er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter akne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden. Behandlingen sætter gang i produktionen af kollagen og giver en fastere, glattere og yngre hud med en smuk glød.
Diamantslibning reducerer også rynker, fine linjer, ar, forstørrede porer, pigmentering og akne.  Behandlingen er helt smertefri.

sdvsdbbsdbsf

Derudover mindsker dimantslibningen:

 

 • Rynker
 • Ar
 • Forstørrede porer
 • Pigmentering

Udførelse:

Afrensning af hud

Diamantslibning

dybderens

Maske

Øjecreme og afsluttende creme efter hudtype

Varighed: ca. 40 minutter. Pris: 380 kr.

1x behandling 380 kr.

3x behandlinger 920 kr.

Mikro-dermabrasion hudslibning + frugtsyre

Frugtsyre forstærker effekten af diamant hudslibning

Guinots nye frugtsyre behandling er uden parabener og baseret på naturlige frugtsyrer og rent
C Vitamin.
Generelt vil følgende resultat kunne ses på huden:
– Åbne porer, små ar, urenheder og ujævnheder mindskes.
– Rynker og fine linier minimeres.
– Huden lysnes, pigmentpletter elimineres.
– Hudens fasthed forbedres.
– Hudens optimale fugtniveau optimeres.

sddddddddddddds

 

En diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandles for fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, akne og ar, fedtet hud og meget mere.

 

Udførelse:

Afrensning

Hudslibning

dybderens

Frugtsyre, peeling nr. 1 & 2

Serum

Maske (efter hudtype)

Afsluttende creme (efter hudtype)

Varighed: 60 minutter. Pris: 439 kr.

1x behandling 439 kr.

3x behandlinger 1,049 kr.

Hudslibning af ryggen:

Diamant hudslibning af ryg giver gode resutater ved ar,og urenhud på ryggen.

Afrens af ryggen.

Diamantslibning

Fugtmaske

Afsluttes med creme.

Varighed:40 minnuter

Pris:399 kr

Med frugtsyre, 499 kr. Varighed: 60 minutter

Anti-age behandling

Guniot AGE SUMMUM

Ny behandling fra Guinot. Oplev denne fantastiske ansigtsbehandling og se hvordan din hud får nyt liv.

dfbdfbdfbdf

Cellerne stimuleres, og produkterne bekæmper slapheden i hudens overflade. Huden gennemnæres og fugtes i dybden øjeblikkeligt. Anti-Age serum påføres og tilføjes med Pure Vitamin C. Vitamin C beskytter huden mod de fri radikaler, booster din kollagen i huden.

Skøn anti-age behandling fra Guinot som giver din hud nyt liv. Huden masseres med opstrammende massage creme. Sidst påføres age summum-maske som genskaber ungdommelig glød. Creme og øjencreme..

Age Summum Treatment varighed – 65 minutter

Som virker hudforyngende, opstrammende og glødgivende. Behandlingen afsluttes med GUINOTS unikke cremer, serum og øjenpleje

1 behandling: 550 kr.

3x behandlinger: 1500 kr.

 Frugtsyre-behandling – beauty neuva:

Guinots nye frugtsyre behandling er uden parabener og baseret på naturlige frugtsyrer og rent
C Vitamin.
Generelt vil følgende resultat kunne ses på huden:
– Åbne porer, små ar, urenheder og ujævnheder mindskes.
– Rynker og fine linier minimeres.
– Huden lysnes, pigmentpletter elimineres.
– Hudens fasthed forbedres.
– Hudens optimale fugtniveau optimeres.
Udførelse:

Afrensning

Frugtsyre peeling nr. 1+2

Serum (massage)

Maske (efter hudtype)

Afsluttende creme (efter hudtype)

 

Varighed: 60 minutter. Pris: 399 kr.

1x behandling 399 kr.

3x behandlinger 1050 kr.

vfv

Liftosome behandling (opstrammende):

Denne fantastisk opstrammende ansigtsbehandling giver 3-dobbelt virkning. Din hud opstrammes øjeblikkeligt affaldsstofferne udskilles og huden bliver smidig og fast. Huden fyldes med fugt og c-vitaminerne giver fugt og den opstrammende effekt frisker huden med det samme.

dvv

Liftosome er en behandling der 100 % arbejder med ansigtstrækkens fasthed. De aktive ingredienser i Pro Collagen koncentrater og den modellerende effekt fra ’Thermolift’ maske. Behandlingen anbefales som en kurbehandling, med tre behandlinger i alt. Behandlingen indeholder appelsin ekstrakt.

Udførelse:

Afrensning af huden

Hudanalyse

Peeling

Pro Collagen koncentrat

Speciel Thermolift maske

Ansigtsmassage i opstrammende serum

Øjencreme

Dagcreme

 

Varighed: 65 minutter. Pris: 500 kr.

1x behandling 500 kr.

3x behandlinger 1.190 kr.

Aromatic:

100 % plantebaserede ansigtsbehandling baseret på aromaterapi og æteriske olier. Oplevelse for lugtesansen og afslappende for dig. Fantastiske resultater der kan ses med det samme.

vv

 

Udførelse:

Afrensning

Biologisk peeling, tonic

Massage (med naturlige æteriske olie efter hudtype)

En speciel plante-gummi maske.

Afsluttende dagcreme

Varighed: 50 minutter. Pris: 450 kr.

1x behandling 450 kr.

3x behandlinger 1040 kr.

For at opnå det bedste resultat anbefales et kurforløb på 6 behandlinger.

Pakke tilbud: Du betaler for 5 behandlinger og får den 6. gratis!