Book en tid:
31 69 05 69
Book en tid:
info@ht-hudpleje.dk

Thalgo er en hudpleje serie fra syd Frankrig, og blev grundlagt i 1963.
Serien er især kendt for sin anvendelse af mikroniseret marine alge som:

  • Har terapeutisk virkning
  • Har kosmetisk virkning
  • Hurtigt optages af huden

Anvender også bioteknologiske ingredienser for at sikre effektive virkninger og optimale resultater.
I havet findes der mere end 25.000 forskellige alger.

Thalgo udvinder aktive ingredienser fra 50 af disse alger.

Karakteristisk for alle Thalgo´s produkter er, at der indgår aktive ingredienser fra mindst én alge i formuleringerne.
Fra alger kan man udvinde en lang række næringsstoffer, så som vitaminer, mineraler og sporstoffer, som huden såvel i ansigtet som på kroppen har brug for, for at fungere optimalt.

Alger indeholder 10 gange så mange mineraler, som planter fra landjorden, og er derudover særdeles rige på vitaminer.

Hver algetype har hver deres egenskaber, f.eks. beskytter mod solens farlige stråler, fremmer hudens produktion af kollagen og elastin, og medvirker til at styrke hudens barriere funktion.

guinet1

guinet

Guinot er et fransk mærke. Det er et verdensførende produkt mærke indenfor skønhedsbranchen, du finder det både på skønhedsklinikker og på hospitaler. Der forskes i virkestofferne dagligt, ingen parabener, naturlige plante og virkestoffer kombineret med kemi. Du finder intet bedre.

Klinikken anvender det anerkendte franske mærke Guinot til ansigtsbehandlinger. Guinot er på verdensplan den mest udbredte hudplejeserie brugt på hudplejeklinikker. Guinot har i mere end 50 år forskønnet kvinder og mænds hud ved hjælp af nyskabende skønhedsplejemetoder og luksuriøse produkter. Blandt kosmetologer er Guinot blandt de mest toneangivende hudplejemærker.

cnd

Hvis du leder efter den helt perfekte neglelak, som vil give dig et smukt og holdbart resultat, så har du fundet den perfekte slags lige her. Neglelakkerne fra CND Vinylux er det bedste af det bedste inden for langtidsholdbare neglelakker, hvilket også er grunden til, at det er nogle af de mest populære lakker, vi har her på siden.

Slut med afskallet neglelak. Vi kender det alle sammen. Man skal til at ud af døren, men den neglelak, man brugte lang tid på at lægge aftenen inden er allerede begyndt at skalle af ude på tipperne, selvom man var grundig med både basecoat, to lag lak og en topcoat. Der findes ikke noget værre end afskallet neglelak, men med lakkerne fra CND Vinylux er afskallede negle fortid! Med sin specielle formular lover CND Vinylux, at din neglelak vil holde sig super flot og uden at skalle, så længe lakkerne anvendes sammen med den specielle CND Vinylux Weekly Top Coat. Med denne topcoat kan en holdbarhed på op til syv dage opnås.

nail

14886172_1130484243673428_691960245_n

Lycon Voks

Som effektivt kan fjerne hår helt ned til 3 mm længde, an på hårtykkelse! Lycon har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produktkvalitet & sit professionelle omdømme.

Lycon som vi bruger, er stripsfri & stivner på huden, hvorefter vi hiver produktet af & håret kommer derved til at side fast i produktet. Lycon er specielt målrettet mod indgroede hår, urenheder, nedsættelse af hårvækst.

Dette er en skånsom metode da voksen ikke klæber på huden og man kan derfor vokse samme sted mange gange.

CND Citrus SpaManicure/pedicure 

CND Citrus SpaManicure/pedicure-serien indeholder vigtige antioxidanter og er særligt egnet til at genoprette tør og sprukken hud på hænderne. Citrusolierne virker energi givende og indeholder forfriskende citrusolier. Citrus SpaManicure/pedicure bliver brugt i både vores klassisk og luksus manicure- og pedicurebehandlinger.

wergeee